דברים חשובים לעבודה עם מקציף קפה נספרסו
מקציף קפה נספרסו קל מאוד לשימוש ומגיע מובנה במכשירים רבים כגון, Nespresso Citiz and Milk C122. ניתן לקנות את המקציף יחד עם המכונה או לוותר עליו. מנגנון הטעינה והפריקה נוחים מאוד. גם דגמי מכשירים קטנים וקלי משקל יותר כמו איניסייה מגיעות עם מקציף קפה נספרסו. ניתן לזהות את הידית הארגונומית של המכשיר. וקלות-משקל ומצוידת בידית ארגונומית.
מספר נקודות
כאשר את מקצפים עם מקציף של נספרסו אל תמלאו את הכד מעל החצי. על מנת ליצור את המערבולת הנדרשת להפקת הקצף העדין. אם אתם מנסים להקציף עבור קפה הפוך רגיל, צריך להוסיף בערך כרבע מהגובה בהמהלך ההקצפה. יש משמעות לגודל הכד וכדאי להשתמש עבור מקציף של נספרסו בכד קטן לשם קבלת עוצמה נמוכה ולהפך.לאחר השימוש עם מקציף נספרסו כדאי למזוג את החלב המוקצף באופן נכון. מיד לאחר ההקצפה יש למזוג מהר ככל שניתן לתוך הכוס. במזיגה איטית חלק מכובד מהקצף ישר בכד
מכונה תעשייתית
עבור מסעדה שפעילה במיוחד ומציעה מגוון סוגי קפה בתפריט, כדאי לעבוד עם מכונת קפה מקצועית למסעדה הכוללת מספר יציאות לקפה וזרבובית להקצפה של מקציף נספרסו. מכונת קפה משרדית יכולה להיות מובנית עם מטחנה לקבלת תערובת טרייה במיוחד. פולי קפה שנטחנים רגע לפני השימוש מספקים ארומה חזקה וטרייה עם איכויות טעם וריח מיוחדים. במקרה של מכונת קפה מקצועית למסעדה שהיא חצי אוטומטית כדאי להשתמש במטחנה נפרדת.
חשיבות הקצפת החלב
מכונת קפה מקצועית צריכה את היכולת להקציף חלב במהירות. חלב מוקצף הוא הבסיס למגוון ממשקאות הקפה בתפריטי בתי הקפה והמסעדות. מכונת קפה מקצועית למסעדה צריכה מערכות פנימיות ברמה תעשייתית הכוללות מערכת קיטור מובנית לשם הקצפה מהירה במקביל לתהליך הכנת האספרסו.
מקציף קפה נספרסו מהמקצוענים בתחום
חברת קאווס משווקת את כל מה שאתם צריכים לשם חווית קפה איכותית מהבית. החברה מציעה מגוון סוגים של פולי קפה איטלקי, מהמותגים הטובים והמוכרים בעולם, כגון, ג’ימלי וסגרפדו. בנוסף החברה משווקת מגוון של מכונות קפה, קפסולות, טוחנות, אוטומטיות, מקצפי חלב, כגון, מקציף קפה נספרסו ומקינטות. החברה מוכרת גם מוצרי קפה נוספים, קפסולות של , נספרסו, מרטלו וקפיטלי, קפה טחון של לוואצה וביאטלי. חברת קאווס גאה במיוחד בקפה האיטלקי שהיא מייבאת ומבטיחה ללקוח הישראלי קניית פולי קפה במחירים תחרותיים ואספרסו איכותי שהוא טרם טעם בישראל.